x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CTP: "Aş vrea ca indivizii care vor fi tentaţi să facă ce a făcut domnul Vlădan să ştie că pot fi executaţi după aceea. Nu ca la abator, cu o injecţie letală, fără sânge"

CTP: "Aş vrea ca indivizii care vor fi tentaţi să facă ce a făcut domnul Vlădan să ştie că pot fi executaţi după aceea. Nu ca la abator, cu o injecţie letală, fără sânge"

06 Mar 2012   •   18:40
CTP: "Aş vrea ca indivizii care vor fi tentaţi să facă ce a făcut domnul Vlădan să ştie că pot fi executaţi după aceea. Nu ca la abator, cu o injecţie letală, fără sânge"

Cristian Tudor Popescu a comentat intr-o interventie telefonica la postul de televiziune B1TV masacrul din zona Perla, declarand ca din punctul sau de vedere criminalii de factura lui Gheorghe Vladan ar trebui sa primeasca pedeapsa cu moartea.

"As vrea ca indivizii care vor fi tentati sa faca ce a facut domnul Vladan sa stie ca pot fi executati dupa aceea. Nu ca la abator, cu o injectie letala, fara sange. Sa aiba in cap asta, ca e libertate, democratie, dar dupa aia sa fie injectat", a declarat Cristian Tudor Popescu.

El a apreciat ca pedeapsa cu moartea in cazuri de natura celui din zona Perla poate fi considerat un act de civilizatie, comis spre binele societatii.
"Mi se pare civilizat ca un om care face asa ceva sa fie suprimat. Este in folosul civilizatiei, societatii. Nu ma intereseaza motivele lor si mi se pare o jignire la adresa mortilor si a celor sase impuscati care stau in spital cu consecinte pe care inca nu le cunoastem. Mi se pare o jignire sa discutam despre sensibilitatile domnului in cauza. Sa fie dus la coaforul respectiv si sa i se serveasca un ras, un tuns, un frezat, sa avem grija de el. Pana unde poate sa mearga aberatia asta?", a mai spus Tudor Popescu.

×
Subiecte în articol: ctp criminal perla