x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cu "Parole de vacanta", patru prieteni pleaca astazi la mare, la soare

Cu "Parole de vacanta", patru prieteni pleaca astazi la mare, la soare

23 Iul 2004   •   00:00

Numele lui Adrian Baban din Ramnicu Valcea l-ati gasit ieri, in Jurnalul National, pe biletul excursiei la mare din "Parole de vacanta".

Adrian a descoperit parola in ziarul de miercuri, 21 iulie, si a rugat-o pe mama lui sa-l inscrie in competitie. Desi dumneaei nu obisnuieste sa participe la asemenea concursuri, la Jurnalul National a sunat pentru ca isi considera fiul norocos.

Student in anul III la Inginerie Economica in Brasov, Adrian pleaca astazi pe Litoral, impreuna cu sora si inca doi prieteni. Cei patru tineri au aflat de norocoasa minivacanta cu o singura zi inainte si s-au apucat imediat de bagaje. Impreuna s-au hotarat sa-si prelungeasca sejurul ca sa ramana la mare si saptamana viitoare. Adrian si-a petrecut pana acum vacanta la munte, asa ca sejurul de pe Litoral il va ajuta sa-si incarce bateriile pentru un nou an de studentie.

Pentru voi, "Parole de vacanta" are in fiecare zi pana la sfarsitul acestei veri cate o excursie de patru persoane pe Litoral. In plus, in fiecare saptamana beneficiati de un supersejur in Grecia, in care puteti invita din nou inca trei prieteni. Parola din Jurnalul National va mai aduce saptamanal extrasansa "Pe role de vacanta": telefoane mobile si perechi de role.

×
Subiecte în articol: observator