x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Culmea parcării la Casa Presei

Culmea parcării la Casa Presei

de Catalin Pruteanu    |    03 Dec 2007   •   00:00
Culmea parcării la Casa Presei

In Sectorul 1 al Capitalei, in faţa Casei Presei, problema locurilor de parcare s-a rezolvat in mod miraculos, fără ca spaţiul verde să aibă cătuşi de puţin de suferit. Soluţia? Marcaje peste marcaje pe asfaltul pe care firma Straco Grup, angajată de autorităţile locale să reamenajeze parcarea din faţa Casei Presei, l-a turnat cu hotărăre peste piatra cubică.


Pe o stradă din această parcare, chiar in faţa sediului Rompres, nu pot incăpea decăt două maşini una lăngă alta, dar asta nu e o problemă pentru drumari, care făcut marcaje şi pe stănga, şi pe dreapta, lăsănd pe mijloc un spaţiu prin care s-ar putea strecura cel mult o bicicletă. Este un pas inainte după "genialele" parcări cu stălp in mijloc de pe Calea Moşilor. Â


Eugen Milea, directorul Administraţiei Domeniului Public al Sectorului 1, a declarat că e o "neglijenţă a constructorului", care s-a grăbit in week-end să termine lucrarea. "In primă fază, marcajele au fost făcute pe partea dreaptă, după s-au făcut pe partea stăngă, dar au uitat să le şteargă pe cele de pe dreapta", ne-a declarat directorul ADP. Milea a promis că situaţia se va rezolva şi că deja au fost trimişi la faţa locului muncitori, care să şteargă vopseaua de pe partea dreaptă.


Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, care cel puţin pe blogul personal s-a arătat interesat de soarta parcării, nu a putut fi contactat astăzi, fiind ocupat cu acordarea audienţelor. (Cătălin Pruteanu)

×
Subiecte în articol: observator