x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum a ajuns Cristian Botan consilierul lui Ponta. "Cred că a fost o aliniere a planetelor"

Cum a ajuns Cristian Botan consilierul lui Ponta. "Cred că a fost o aliniere a planetelor"

06 Feb 2013   •   13:21
Cum a ajuns Cristian Botan consilierul lui Ponta. "Cred că a fost o aliniere a planetelor"

Cristian Botan ocupă de două luni poziţia de consilier al primului-ministru. El este "transferul-surpriză" anunţat de Victor Ponta  în luna decembrie. "Nu cred în noţiunea de noroc, însă cred ca a fost o aliniere a planetelor", descrie tânărul cooptarea sa în echipa guvernamentală. Într-un interviu pentru RTV.NET, Cristian Botan vorbeşte despre experienţa de la Palatul Victoria.

"M-am lovit de bariere din prima zi aici. Sistemul este de aşa natură încât indiferent cât de bună e ideea ta, vor fi oameni pe care îi vei deranja".

Cristian, în prezent doctorand al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, a lansat un site cu toate posturile libere din sistemul public de stat. Crearea site-ului, denumit Public Jobs, l-a costat pe Cristian doar 500 de euro şi i-a adus oportunitatea de a fi cooptat în echipa guvernamentală a premierului Victor Ponta.

"Am zis să le arătam prin puterea exemplului că se pot face lucruri mai bune cu mai puţin efort", a declarat Cristian pentru RTV.NET.

"Noi avem în România experienţa de a construi portaluri pe Internet cu sume de genul 500 de milioane de euro, sau 12 milioane de euro care nici acum nu sunt în funcţiune. Eu pentru ce am făcut m-a costat undeva la 500 de euro. Te doare sufletul când te gândeşti că din banii noştri ai tuturor, statul îi aruncă pe un site care nu funcţionează, în cantităţi impresionante", mai spune Cristian.

Citeşte interviul integral cu Cristian Botan, consilierul premierului Victor Ponta, pe RTV.NET.


×
Subiecte în articol: Cristian Botan ponta alienare consilier