x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum ar arăta azi băieţelul dispărut acum 15 ani

Cum ar arăta azi băieţelul dispărut acum 15 ani

de Adriana Oprea-Popescu    |    27 Feb 2012   •   11:46
Cum ar arăta azi băieţelul dispărut acum 15 ani

Alexandru Lupescu avea 9 ani si locuia in Bucuresti, pe str. Branduselor, nr. 11, sector 3. A disparut "de la domiciliu', scrie in fisa lui de la politie, pe 7 iulie 1997. In dimineata acelei zile, o zi de vacanta, tatal lui sustine ca l-a lasat in fata blocului. Cand a disparut, Alexandru avea 1,20 m - inaltime, parul castaniu, ochii caprui. Era slabut si, ca semn particular, avea cicatrice pe frunte, ca urmare a unei lovituri. Parintii au declarat ca in ziua disparitiei era imbracat cu o bluza gri, din bumbac, si pantaloni scurti, bleu. In picioare avea tenesi chinezesti, negri.

Inspectorul Florin Lazau de la Serviciul Criminalistic al IPJ Bihor a urmat un curs specializat in SUA si e singurul politist roman specializat in "imbatranirea imaginii' ("age progression'). Folosind aceasta tehnica speciala, studiind fotografia copilului la data disparitiei, dar si poze ale parintilor lui de la varsta pe care disparutul ar avea-o astazi, artistul criminalist a realizat, zilele trecute, portetul lui Alexandru Lupescu la 24 de ani. Daca ar trai, asa ar arata acum baietelul disparut in 1997!

Ii rugam pe cei care il recunosc pe tanarul din imagine, dar si pe aceia care detin informatii despre disparitia lui Alexandru sa sune la redactia Jurnalului National (021/208.75.45) sau la Politia Sectorului 3 Bucuresti (021/315.35.34, int. 24201).

Citeste si: Alexandru s-a "evaporat" din fata blocului. Misterioasa disparitie a unui baietel de 9 ani

×