x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum se circulă pe şoselele din ţară. Recomandările Poliţiei Rutiere

Cum se circulă pe şoselele din ţară. Recomandările Poliţiei Rutiere

06 Dec 2015   •   10:46
Cum se circulă pe şoselele din ţară. Recomandările Poliţiei Rutiere
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunu eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Semnalăm însă că pe numeroase artere importante din țară circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață densă. Menționăm că la această oră sunt în vigoare şapte atenționări nowcasting de ceață, emise de Administrația Națională de Meteorologie.

În judeţul Mureş, pe DN15E60, Târgu Mureş – Cluj, vizibilitatea este sub 50 de metri. Din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor în scădere există riscul apariţiei poleiului pe numeroase artere din judeţ.

Pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere nedorite, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ, şi pe cele de ceaţă.

Precizăm, de asemenea, că nu sunt anunțate probleme deosebite referitoare la circulația pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

×
Subiecte în articol: infotrafic