x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cursă TAROM, aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara! Au fost probleme la sistemul de presurizare

Cursă TAROM, aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara! Au fost probleme la sistemul de presurizare

13 Mai 2016   •   21:44
Cursă TAROM, aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara! Au fost probleme la sistemul de presurizare
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Aeronava TAROM care efectua cursa ROT217 Bucureşti-Belgrad şi a decolat din Capitală la ora 17,15 a fost redirecţionată pe Aeroportul Internaţional Timişoara, în urma unor semnalizări la sistemul de presurizare, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al companiei, Georgeta Dinu.

"Din cauza unor semnalizări la sistemul de presurizare, echipajul aeronavei a urmat procedurile standard şi a aterizat pe cel mai apropiat aeroport. Siguranţa pasagerilor este prioritară pentru companie", a spus reprezentantul TAROM.

Potrivit sursei citate, o altă aeronavă TAROM îi va prelua pe cei 27 de pasageri şi-i va transporta până la destinaţia finală, respectiv Belgrad.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Sursa: AGERPRES

×