x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Curtea de Apel Cluj a decis: Apostu şi Stoia rămân în arest

Curtea de Apel Cluj a decis: Apostu şi Stoia rămân în arest

17 Feb 2012   •   17:06
Curtea de Apel Cluj a decis: Apostu şi Stoia rămân în arest

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu si omul de afaceri Calin Stoia, judecati pentru fapte de coruptie, vor ramane in arest preventiv, a decis, vineri, Curtea de Apel Cluj, insa avocatii celor doi au anuntat ca depun recurs.

Magistratii Curtii de Apel Cluj au luat in discutie, vineri, mentinerea starii de arest preventiv pentru fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu si pentru omul de afaceri Calin Stoia, judecati pentru coruptie.

Unul dintre avocatii lui Sorin Apostu, Tiberiu Ban, a declarat in fata instantei ca fostul primar ar trebui judecat in stare de libertate si ca nu mai prezinta pericol social, intrucat a demisionat din functie si nu mai poate influenta martorii din Primaria Cluj-Napoca.

De asemenea, aparatorul lui Apostu a depus o scrisoare medicala eliberata la externarea sa de la Spitalul Penitenciar Dej, care atesta ca fostul edil are probleme de sanatate.

Si avocatul lui Stoia, Sergiu Bogdan, a pledat pentru judecarea clientului sau in stare de libertate.

Instanta a decis mentinerea starii de arest preventiv pentru Sorin Apostu si Calin Stoia, iar avocatii celor doi au declarat ca vor face recurs, care se va judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Urmatorul termen a fost stabilit pentru 9 martie.

×