x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dacioţii au luat startul oficial în raliul umanitar "Mongol Rally"

Dacioţii au luat startul oficial în raliul umanitar "Mongol Rally"

17 Iul 2012   •   14:03
Dacioţii au luat startul oficial în raliul umanitar "Mongol Rally"

In aceasta dimineata, cei trei dacioti au luat startul oficial in raliul umanitar Mongol Rally de la castelul Klenova, Cehia, la granita cu Germania, in renumita Boemie. Alexandru, fotograf la Jurnalul National, Iulian si Nicu vin inapoi spre casa de unde vor continua spre Bulgaria, Turcia, Georgia, adica spre est, cu destinatia finala Mongolia.

Pe seara, daciotii nostri se aflau in Austria, pe autostrada. Vin spre Romania, unde vor innopta la Arad. Maine, Miorita ajunge in Bucuresti. "Masina s-a comportat foarte bine. N-am avut nicio problema. Merge cu 110 km/ora pe autostrada", ne-a spus Alex. Colegul nostru ii indeamna pe cei interesati de aventura lor sa acceseze site-ul freemiorita.ro sau sa le urmareasca ultimele postari pe facebook.com/dacioti.

"Dacia noastra mioritica a trecut ca sageata de Germania :) Suntem in Austria! A inceput sa prinda gustul autostrazilor, dar mai are de zburdat doar pana iesim din Ungaria unde va reveni cu rotile pe pamant, se va trezi din visul frumos occidental", scriu daciotii pe Facebook.


×