x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dâmboviţa: Două localităţi sunt nealimentate cu energie electrică, în urma furtunii

Dâmboviţa: Două localităţi sunt nealimentate cu energie electrică, în urma furtunii

de Agerpres    |    10 Aug 2012   •   09:18
Dâmboviţa: Două localităţi sunt nealimentate cu energie electrică, în urma furtunii

Doua localitati din judetul Dambovita sunt nealimentate cu energie electrica, vineri, dupa ce o furtuna puternica a afectat 10 posturi de transformare.

Purtatorul de cuvant al Electrica Targoviste, Daniela Crintea, a declarat ca sunt nealimentate cu energie electrica localitatile Darza si Samurcasi, dupa ce au fost afectate posturile de transformare care deservesc aceste localitati.

Furtuna din noaptea de joi spre vineri a lasat fara energie electrica sapte localitati si au fost inregistrate 20 de deranjamente colective. Trei linii aeriene de electricitate si 33 de posturi de transformare au fost afectate. Echipaje de la Electrica au intervenit pentru remedierea defectiunilor, astfel ca, vineri la pranz, mai erau deconectate doua localitati.

Mai multe acoperisuri au fost smulse in timpul furtunii, copaci au fost pusi la pamant si cateva autoturisme au fost avariate, nimeni nefiind ranit.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, Eduard Telea, a declarat ca, in microraionul 4, un acoperis a fost smuls de vant de pe un bloc cu patru etaje si a cazut peste doua autoturisme.

Totodata, in microraionul 6, un alt acoperis a cazut de pe bloc si a avariat o masina. In localitatea Teis, acoperisul unei case a fost smuls si a ajuns pe partea carosabila, dar locuitorii din zona au inlaturat resturile din drum inainte de sosirea echipajului de la ISU.

In Targoviste, doi copaci s-au prabusit pe Calea Domneasca peste cabluri electrice, dar Serviciul Voluntari pentru Situatii de Urgenta al municipiului Targoviste si o echipa de la Electrica au intervenit rapid. Si la Dragomiresti, un copac a blocat temporar circulatia de DN 72 A Targoviste-Campulung Muscel.

×
Subiecte în articol: furtuna energie electrica