x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Enescu: Profesorul Pesamosca este un gigant, imposibil de înlocuit

Dan Enescu: Profesorul Pesamosca este un gigant, imposibil de înlocuit

01 Sep 2011   •   09:30
Dan Enescu: Profesorul Pesamosca este un gigant, imposibil de înlocuit

Managerul Spitalului de copii "Grigore Alexandrescu", prof. dr. Dan Enescu, regreta decesul profesorului Pesamosca, descriindu-l pe acesta ca pe un gigant greu de inlocuit. "Profesorul Pesamosca este un gigant, imposibil de inlocuit, este o forta a naturii", a declarat, astazi, prof. Dan Enescu.

El a adaugat ca era fericit stiindu-l ca respira, stiindu-l ca exista, chiar si tintuit la pat de o suferinta grea. "Eram fericit ca stiu ca respira, ca exista. Era un om special, un nobil prin comportamentul sau special", a mai spus managerul Spitalului Grigore Alexandrescu.

Enescu a povestit ca intotdeauna, in preajma profesorului, s-a simtit puternic, s-a simtit special, pentru ca acesta era mare dar al lui Pesamosca: "desi gigant sa-i faca pe toti sa se simta la fel".

"Avea un comportament cu totul special, desi erai mic te simteai mare. Desi erai slab, te simteai puternic in preajma lui. Este prea putin sa spun ca regret plecarea acestuia dintre noi. Ma doare, este o durere greu de exprimat. A plecat un nobil, nimeni nu-i poate lua locul", a conchis prof. Dan Enescu.

×