x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: În 2023 peste 64 de milioane de lei am investit în 10 spitale din subordinea Primăriei

Nicușor Dan: În 2023 peste 64 de milioane de lei am investit în 10 spitale din subordinea Primăriei

de Redacția Jurnalul    |    08 Apr 2024   •   16:15
Nicușor Dan: În 2023 peste 64 de milioane de lei am investit în 10 spitale din subordinea Primăriei
Sursa foto: Lucian Alecu

Nicușor Dan anunță că PMB a investit peste 64 de milioane de lei anul trecut în 10 spitale din subordinea Primăriei, acolo unde erau necesare lucrări de reparații, reabilitări și modernizări. Cele mai mari investiții au fost făcute la Spitalul Clinic „Colentina”–17,83 milioane de lei.

„Peste 64 de milioane de lei am investit anul trecut în 10 spitale din subordinea Primăriei, acolo unde erau necesare lucrări de reparații, reabilitări și modernizări”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El precizează că este vorba despre spitalele „Sf. Luca”, „Victor Babeș”, „Dr. I. Cantacuzino”, „Colentina”, „Sf. Ștefan”, „Prof. Dr. Panait Sârbu”, „Dr. V.Gomoiu”, „Prof. Dr. Th. Burghele”, „Sf. Maria” și ambulatoriul „Prof. Dr. Dan Theodorescu”.

„Au fost efectuate, printre altele, lucrări de reparații, hidroizolație, recompartimentare a anumitor spații conform nomativelor în vigoare, înlocuire de instalații electrice, sanitare și termice, montare pardoseală specială - antiseptică și antibacteriană. Cele mai mari investiții au fost făcute la Spitalul Clinic – 17,83 milioane de lei, și la Spitalul Clinic de Boli Cronice – 16,24 milioane de lei, acolo unde s-a lucrat la pavilionul F (Chirurgie) și la Corpul C, respectiv la Laboratorul și Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, precum și la Secția Medicină Internă Cronici – corpurile A și C”, încheie Dan.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan investiţii spitale