x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Spătaru - Discul de Aur

Dan Spătaru - Discul de Aur

22 Ian 2010   •   00:00
Dan Spătaru - Discul de Aur

O poveste de viaţă frumoasă, un CD cu melodii de excepţie din repertoriul unuia dintre cei mai iubiţi artişti români: Dan Spătaru. Şi-a contopit viaţa cu muzica. A cântat cu dăruire şi cu un mare respect pentru public. Vocea sa a încununat sute de cântece, care au devenit şlagăre în scurt timp de la lansare.



Vorbim despre Dan Spătaru, artistul a cărui voce a bucurat mai bine de 40 de ani inimile românilor. Cântecul a fost viaţa sa, iar iubirea publicului, hrană sufletească. Apariţiile sale pe scenă erau întotdeauna impecabile. În ciuda succesului imens, Dan Spătaru a rămas acelaşi om blând, cumpătat, "un sentimental şi un modest", cum îl descrie soţia. A pus în cântec o parte din sufletul său cald. Cântece cu mesaj, adevărate bijuterii ce poartă aceeaşi strălucire şi azi, ca şi ieri. "Credeţi că o să mă uite lumea?", era o întrebare rostită cu oarecare teamă de artist înainte de a-şi lua rămas-bun de la toţi cei care i-au fost dragi. Dan Spătaru nu va fi uitat.

Luni, 1 februarie, Ediţia de Colecţie a Jurnalului Naţional vă propune o istorisire aparte despre omul şi artistul Dan Spătaru şi un CD care conţine piese de excepţie din repertoriul său.

Dan Spătaru - Discul de Aur.

×
Subiecte în articol: observator