x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: “Il voi actiona in judecata pe Traian Basescu pentru afirmatii defaimatoare. Nu-i voi solicita nicio dauna materiala, ci doar sa recunoasa public ca a mintit”

Dan Voiculescu: “Il voi actiona in judecata pe Traian Basescu pentru afirmatii defaimatoare. Nu-i voi solicita nicio dauna materiala, ci doar sa recunoasa public ca a mintit”

de Gabriela Antoniu    |    05 Iul 2012   •   13:30
Dan Voiculescu: “Il voi actiona in judecata pe Traian Basescu pentru afirmatii defaimatoare. Nu-i voi solicita nicio dauna materiala, ci doar sa recunoasa public ca a mintit”

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a raspuns astazi, pe blogul personal, afirmatiilor false ale presedintelui Traian Basescu facute in cadrul sedintei Parlamentului in care s-a prezentat solicitarea de suspendare din functie.

Redam integral acest mesaj:

“Traian Basescu incearca, in disperare de cauza, sa deturneze dezbaterea publica dinspre gravele sale incalcari ale Constitutiei spre un conflict personal cu Dan Voiculescu, sustinand astazi, de la tribuna Parlamentului, ca “Voiculescu a declarat: trebuie sa controlam justitia!'.

Afirmatia este integral falsa si deliberat defaimatoare. Nu am facut niciodata o asemea declaratie. Am sustinut intotdeauna necesitatea garantarii deplinei independente a justitiei.

De fapt, afirmatia de astazi a domnului Basescu este doar inca o minciuna a presedintelui care, in 2007, promitea ca va demisiona in 5 minute. Au trecut 5 ani de atunci, dar nu si cele 5 minute. Insa nu voi intra intr-o polemica. Inteleg jocul propagandei Basescu.

Romania nu mai are timp de vorbe, avem nevoie de fapte. Eu voi raspunde cu fapte: il voi actiona in judecata pe Traian Basescu pentru afirmatii defaimatoare. Nu-i voi solicita nicio dauna materiala, ci doar sa recunoasa public ca a mintit.'

×