x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: “Scrisoare deschisă către Băsescu, turnător la Securitate sub numele Traian”

Dan Voiculescu: “Scrisoare deschisă către Băsescu, turnător la Securitate sub numele Traian”

11 Oct 2014   •   12:03
 Dan Voiculescu: “Scrisoare deschisă către Băsescu, turnător la Securitate sub numele Traian”

Într-o postare pe blogul său, Dan Voiculescu publică o scrisoare deschisă la adresa celor “au nenorocit România”, un trio unit prin “lipsa totală de caracter, de moralitate”: Băsescu – turnătorul domnului R. la Securitate, Macovei – procuror comunist, Udrea – o “t” în termenii folosiţi de dl Baconschi."

“Scrisoare deschisă către Băsescu, turnător la Securitate sub numele Traian,

Spre ştiinţa : Monica Macovei,

                        Elena Udrea

 Ruşine ! Aţi nenorocit România prin diletantismul vostru.

Nu vă pricepeţi la nimic, dar pretindeţi că le ştiţi pe toate : economie de piaţă, strategie fiscală, politici sociale, relaţii internaţionale, strategii de dezvoltare economică etc.

V-aţi asigurat un loc în istoria neagră a României, stabilind recorduri negative greu de egalat. În urma voastră rămâne o pată mare de ruşine in istoria acestui popor.

Ceea ce vă uneşte este lipsa totală de caracter, de moralitate. Băsescu – turnătorul domnului R. la Securitate, Macovei – procuror comunist, Udrea – o “t” în termenii folosiţi de dl Baconschi.

Uniţi, vreţi să luptaţi pentru a câştiga puterea politica în România şi aveţi impresia că oamenii mai au bunavoinţa să vă creadă.

Numitorul vostru comun este nesimţirea ridicată la nivel de politică de stat şi neruşinarea nemaiîntâlnită în istoria modernă a României.

Românii îsi vor aminti multă vreme de-acum înainte de acesti 10 ani drept UN DECENIU AL RUŞINII, consemnat întocmai de istorie !

Clasa politică, instituţiile statului de drept, organizaţiile naţionale şi internaţionale au, faţă de români, datoria să le redea românilor speranţa că mai există dreptate în această ţară.

PS 1: Pentru servitorii regimului Basescu-Udrea-Macovei : puteţi fi siguri că se va face dreptate până la capăt. Nu are sens să mai încercaţi să vă schimbaţi orientarea. România nu are nevoie de cameleoni.”


 


 


 

×