x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Daniel Băluţă: Problema arborilor care trebuie defrişaţi a devenit cronică

Daniel Băluţă: Problema arborilor care trebuie defrişaţi a devenit cronică

de Redacția Jurnalul    |    14 Iul 2023   •   17:45
Daniel Băluţă: Problema arborilor care trebuie defrişaţi a devenit cronică
Sursa foto: FB Daniel Băluță

Problema arborilor care trebuie defrişaţi a devenit "cronică", a declarat, vineri, primarul Daniel Băluţă, care a precizat că, în urma vijeliei din cursul dimineţii, au fost doborâţi mai mulţi copaci, iar echipe ale administraţiei locale şi ISU au intervenit pentru a-i îndepărta şi a asigura "normalitatea în trafic".

"Această problemă a devenit una cronică. Ultima dată am câştigat în instanţă ordonanţă preşedinţială pentru a reuşi să toaletăm sau să defrişăm pomii. Încercăm împreună cu domnul primar (general) să identificăm care sunt condiţiile în care putem să toaletăm sau să defrişăm pomii. Sunt optimist că acest lucru totuşi se va întâmpla. Avem de mai mult timp promisiune din partea lui că acest tip de problemă va fi soluţionată", a afirmat Băluţă, cu prilejul redeschiderii Pieţei Norilor.

El a mai spus că relaţia instituţională dintre Primăria Sectorului 4 şi municipalitatea bucureşteană trebuie să fie una constructivă.

"Sunt foarte multe proiecte pe care le avem nu doar cu domnul primar general, dar şi cu ceilalţi colegi, primari de sector, cu Consiliul Judeţean Ilfov. În privinţa administraţiei, consider că trebuie să fim mult mai puţin politicieni, pentru că oamenii ne aleg ca să obţinem rezultate, nu ca să generăm conflicte. Conflictele le gestionăm între patru ochi, de fiecare dată, însă rezultanta în relaţia pe care o avem cu Primăria Capitalei este una rezonabilă. E loc de mult mai bine, evident", a adăugat Daniel Băluţă. 

×
Subiecte în articol: daniel baluta arbori defrisati