x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DARURI PENTRU COPII/Moş Crăciun a venit la Grădiniţa nr. 1 Dascălu

DARURI PENTRU COPII/Moş Crăciun a venit la Grădiniţa nr. 1 Dascălu

de Diana Scarlat    |    18 Dec 2008   •   00:00
DARURI PENTRU COPII/Moş Crăciun a venit la Grădiniţa nr. 1 Dascălu

L-au aşteptat pe Moşul cu sufletul la gură, s-au pregătit săptămâni în şir pentru a-l primi cum se cuvine, iar el nu i-a dezamăgit. Pentru cei 78 de copii de la Grădiniţa nr. 1 din comuna Dascălu, judeţul Ilfov, Moş Crăciun a fost adus ieri de compania Romprest, cu daruri bogate şi voie bună.



Din bătrâni se povesteşte/ Că-n toţi anii negreşit/ Moş Crăciun pribeag soseşte,/ Niciodată n-a lipsit! Copiii trebuie să se bucure. În faţa fericirii lor de a primi daruri de Crăciun, de a simţi sărbătoarea aşa cum se cuvine, păleşte orice prioritate, orice nelinişte a adulţilor sau criză economică. Iar acest lucru se poate întâmpla şi cu sprijinul companiilor mari cărora le pasă de soarta micuţilor. Romprest Service şi-a făcut un obicei din a dărui de Crăciun, venind în fiecare an în sprijinul localităţilor ilfovene. Anul acesta, Romprest a organizat o acţiune de sponsorizare pentru Grădiniţa cu program normal nr. 1 din comuna Dascălu. Moşul a fost aşteptat de cei 78 de copii ai grădiniţei, iar pentru momentul special al venirii lui, micuţii au pregătit colinde, dansuri, cântece şi poezii pe care i le-au oferit cu drag.

DIN SUFLET
De la cei mai micuţi până la cei care deja se pregătesc pentru a merge la şcoală, copiii de la Grădiniţa nr. 1 din comuna Dascălu i-au recitat Moşului poeziile învăţate împreună cu educatoarele lor sau împreună cu părinţii. Au avut emoţii, au cântat cu voie bună şi au dansat în faţa oaspeţilor. Micuţii artişti şi-au schimbat costumele de mai multe ori, pentru alte intrări în scenă, şi au reuşit să-i ofere lui Moş Crăciun un spectacol pe măsura cadourilor pe care le-au primit. Momentul culminant s-a lăsat aşteptat, dar a meritat efortul: Moşul s-a aşezat în mijlocul puştilor cuprinşi de emoţii şi le-a împărţit pachetele cu surprize. "E bogat anul ăsta Moşul. Ia uite cât de multe au primit!", se minuna una dintre bunicuţele venite la serbarea de Crăciun. La fel de mult ca şi copiii s-au bucurat părinţii şi bunicii lor, pentru că mulţi dintre ei n-ar fi reuşit să le facă micuţilor toate aceste surprize.  

VIITORI PILOŢI
După ce le-a împărţit darurile, Moş Crăciun a mai avut o surpriză pentru copiii de la Grădiniţa nr. 1. I-a trimis pe cei mai mari dintre puşti la o lecţie de pilotaj pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Romprest le-a înlesnit accesul în hangare celor 25 de copii de la grupa mare, care pentru câteva ore şi-au îndeplinit visul de a atinge cu mânuţele lor avioanele şi elicopterele mai mari decât grădiniţa lor. Nici unul dintre ei nu va uita uşor ziua de ieri.

×
Subiecte în articol: craciun observator