x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Debandada" de pe Aeroportul Timişoara a fost creată de presă

"Debandada" de pe Aeroportul Timişoara a fost creată de presă

17 Mar 2010   •   00:00

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Marin Anton a afirmat că "debandada" creată în urma informaţiilor vehiculate în jurul incidentului de pe aeroportul din Timişoara a fost cauzată de curiozitatea presei.



"Nu vreau să vă fac nicio vină, dar curiozitatea dumneavoastră a stârnit şi o oarecare debandadă în a vă da o informaţie corectă. (...) Noi am acţionat chiar profesionist şi nu a fost degringoladă nicio clipă. Informaţiile care au ajuns la dumneavoastră au fost interpretate", a explicat secretarul de stat, citat de Agerpres.

Oficialul MTI a menţionat că primul-ministru Emil Boc a fost informat în legătură cu incidentul, pe parcursul desfăşurării evenimentelor.

"Bineînţeles că ne-a cerut o informare şi i-am spus că situaţia este sub control. În timp, ni s-au cerut informări. (...) Preocuparea mea şi a ministerului a fost aceea de a asigura securitatea pasagerilor şi a aeronavei, ceea ce am şi făcut", a explicat Marin Anton.

Secretarul de stat a precizat că nu vor fi luate măsuri de sancţionare a şefului Aeroportului Timişoara ca urmare a comunicărilor făcute presei pe marginea incidentului.

"De ce să iau măsuri împotriva şefului aeroportului? N-a fost deloc bâlbâială, informaţiile şi acele telefoane au fost date secvenţial", a spus Marin Anton.

×
Subiecte în articol: observator