x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Declaraţie deMentă - Buzdugan şi Morar, urecheaţi de Radio 21

Declaraţie deMentă - Buzdugan şi Morar, urecheaţi de Radio 21

de Oana-Maria Baltoc    |    25 Iun 2008   •   00:00

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au spus "Adio!" postului Radio 21, trîntind uşa cu piciorul în urma lor, în loc să lase loc de "Bună ziua". După ce au afirmat în presă că motivul demisiei lor nu a ţinut de aspectul financiar, ci de atmosfera nepropice creaţiei din interiorul Radio 21, reprezentanţii postului în cauză au ieşit la rampă cu o contradeclaraţie.



Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au spus "Adio!" postului Radio 21, trîntind uşa cu piciorul în urma lor, în loc să lase loc de "Bună ziua". După ce au afirmat în presă că motivul demisiei lor nu a ţinut de aspectul financiar, ci de atmosfera nepropice creaţiei din interiorul Radio 21, reprezentanţii postului în cauză au ieşit la rampă cu o contradeclaraţie. Astfel, directorul executiv Radio 21, Alexandru Macavei, precizează într-un comunicat remis Mediafax că, "prin declaraţiile făcute de Mihai (Morar ­ n.r) şi Daniel (Buzdugan ­ n.r) despre atmosfera nepropice creaţiei din interiorul Radio 21, s-a adus un prejudiciu de imagine postului. Oricine va dori să lucreze pentru Radio 21 se va gîndi acum de două ori pînă va lua o decizie în acest sens. Radio 21 este în poziţia în care este ­ din punct de vedere al audienţelor – datorită unor oameni care lucrează ca o familie, care lucrează cu dedicaţie. Radio 21 este un radio cu un management exigent, care cere performanţă. Performanţa este una, iar atmosfera defectuoasă este altceva".
De asemenea, acesta a mai anunţat că matinalul "Dimineaţa deMentă" va mai fi difuzat încă două săptămîni, după care emisiunea va continua începînd din toamnă, într-o nouă formulă. "La sfîrşitul lunii august vom anunţa ce vom face în privinţa prezentatorilor emisiunii. Ne vom gîndi dacă emisiunea îşi va păstra numele."

DECIZIE. În replică la "urecheala" venită din partea Radio 21, Daniel Buzdugan a subliniat totuşi că decizia de a demisiona nu a fost determinată de motive financiare, considerînd că reprezentanţii postului încearcă să legitimeze ideea conform căreia mărirea salarială pe care ar fi solicitat-o a determinat plecarea lor. "Decizia a fost luată. Plecăm şi punct. Ei (reprezentanţii Radio 21 ­ n.r) vor să aducă în discuţie faptul că plecăm pentru bani. Nu sîntem copii, nu facem acest lucru. Sîntem doi oameni maturi, care îşi asumă deciziile luate. Prin înaintarea demisiei nu ne-am dus să cerem bani (...). Pur şi simplu nu ne mai simţeam ok. Mai mult nu comentez", Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au demisionat din funcţiile deţinute la Radio 21 la 19 iunie, aflîndu-se în prezent în negocieri cu mai multe trusturi de presă în vederea realizării unei emisiuni radio.

×
Subiecte în articol: radio mass-media