x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Degajări de gaze în județul Satu Mare: circulația rutieră rămâne oprită pe DN 19A

Degajări de gaze în județul Satu Mare: circulația rutieră rămâne oprită pe DN 19A

de Redacția Jurnalul    |    07 Sep 2023   •   07:44
 Degajări de gaze în județul Satu Mare: circulația rutieră rămâne oprită pe DN 19A

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră rămâne oprită pe DN 19A, în afara localității Supuru de Sus, județul Satu Mare, către limita cu județul Sălaj, ca măsură de prevenție.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră rămâne oprită pe DN 19A, în afara localității Supuru de Sus, județul Satu Mare, către limita cu județul Sălaj, ca măsură de prevenție, fiind delimitat un perimetru de siguranță după ce au fost semnalate degajări de gaze în urma unor lucrări de forare. Rute ocolitoare: Supuru de Jos – DJ 196 – Hodod – Cehu Silvaniei sau Supuru de Jos – DC 116 – Sechereșa – DN 1F – Tășnad – DJ 191 - Marghita.

Nu sunt semnalate accidente rutiere care să impună restricții de trafic pe autostrăzi sau drumurile naționale.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Până în data de 9 septembrie, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, tronson kilometric 241+600 de metri - 241+700 de metri, în apropierea localității Lazaret, județul Sibiu, se efectuează lucrări la rosturile de dilatație ale podului peste râul Lotrioara. Circulația rutieră se va desfășura pe o bandă, alternativ, prin semaforizare.

Iar până joi la ora 17:00, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, sensul de mers către Deva, traficul este restricționat pe prima bandă și pe cea de urgență, cu deviere pe banda a doua, între kilometrii 279+600 metri - 281, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la partea carosabilă.

„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, sporind atenția la schimbarea benzii, asigurându-se corespunzător și semnalizând din timp această intenție, să mărească distanța între autovehicule și să evite depășirile riscante!”, transmite Centrul Infotrafic.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Degajări de gaze Supuru de Sus