x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Deputatul Boldea, cădere nervoasă în sala de judecată după ce a aflat că tatăl său a murit: "L-aţi omorât pe tata!"

Deputatul Boldea, cădere nervoasă în sala de judecată după ce a aflat că tatăl său a murit: "L-aţi omorât pe tata!"

04 Iul 2012   •   09:16
Deputatul Boldea, cădere nervoasă în sala de judecată după ce a aflat că tatăl său a murit: "L-aţi omorât pe tata!"

Deputatul Mihail Boldea, arestat pentru fraude imobiliare, a fost scos pe brate, in aceasta dimineata, din sala de judecata a instantei supreme, dupa ce a aflat ca tatal sau a murit. Mihail Boldea a avut o cadere nervoasa, a inceput sa planga puternic si sa strige "L-ati omorat pe tata!".

Gheorghe Boldea, tatal deputatatului Mihail Boldea, a fost gasit mort, in aceasta dimineata, intr-un apartament din Galati, din primele informatii existand posibilitatea ca acesta sa fi murit in urma unui infarct.

Saptamana trecuta, Mihail Boldea a fost deferit justitiei de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciu Teritorial Galati, pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro.

"Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Galati au dispus trimiterea in judecata a 19 inculpati, 11 in stare de arest preventiv, urmare a destructurarii unui grup infractional organizat, specializat in savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals", precizeaza DIICOT, intr-un comunicat.

"Membrii gruparii, printre care Bolboceanu Mihaela Cristina, avocat din cadrul Baroului Galati si Luchiniuc Aurica, fost arbitru din cadrul Curtii de Arbitraj Galati, identificau terenuri si imobile, situate in zone centrale ale municipiului Galati, proprietatea Consiliului Local Galati sau a unor persoane fizice, o parte din imobile fiind indisponibilizate in vederea confiscarii speciale in cauze penale, pe care le treceau in proprietatea altor membri ai grupului. In acest scop, inculpatii au utilizat hotarari judecatoresti falsificate sau pronuntate in baza unor acte false, respectiv hotarari arbitrale, pronuntate in fals. Membrii gruparii instrainau ulterior imobilele catre terte persoane, cumparatori de buna credinta, modalitate in care obtineau beneficii financiare substantiale", explica DIICOT, care precizeaza ca prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este estimat la aproximativ un milion de euro.

"In sarcina inculpatilor se mai retine ca au incercat sa obtina suma de aproximativ 5 milioane lei, prin inducere in eroare si folosire de mijloace frauduloase, respectiv a unui contract de prestari servicii falsificat si a unui bilet la ordin completat in fals, in dauna unei societati comerciale din municipiul Galati", se mai arata in comunicat.

×