x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descinderi în campusul Universităţii Petrol şi Gaze din Ploieşti: Sunt căutaţi traficanţi şi consumatori de droguri

Descinderi în campusul Universităţii Petrol şi Gaze din Ploieşti: Sunt căutaţi traficanţi şi consumatori de droguri

04 Noi 2011   •   05:33
Descinderi în campusul Universităţii Petrol şi Gaze din Ploieşti: Sunt căutaţi traficanţi şi consumatori de droguri

Mai multe perchezitii au avut loc, in aceasta dimineata, in trei camine ale Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti. La sediul DIICOT au fost duse pentru audieri 14 persoane.

Potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, procurorii Serviciului teritorial Ploiesti al DIICOT au destructurat o grupare infractionala specializata in traficul si consumul de droguri de risc si constituita din cel putin sapte persoane cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, cetateni romani si bulgari, in mare parte studenti.

Membrii gruparii actionau in judetul Prahova, sub coordonarea cetateanului bulgar Purchev Borislav, in varsta de 21 de ani, care procura din tara sa importante cantitati de canabis.

Drogurile erau distribuite cu predilectie in randul studentilor, in incinta campusului Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti.

×