x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descinderi în Capitală: Este vizată o grupare specializată în delapidare de fonduri europene

Descinderi în Capitală: Este vizată o grupare specializată în delapidare de fonduri europene

02 Apr 2012   •   06:07
Descinderi în Capitală: Este vizată o grupare specializată în delapidare de fonduri europene

Noua perchezitii au loc, in aceasta dimineata, in Capitala. Procurorii vizeaza destructurarea unei grupari care delapida bani europeni. Potrivit anchetatorilor, in perioada martie 2011-februarie 2012, membrii retelei infractionale au cauzat un prejudiciu care se ridica la cel putin 700.000 de euro. Sase persoane sunt cercetate de Serviciul de Investigatii a Fraudelor al Politiei sectorului 6 Bucuresti.

Cele sase persoane sunt acuzate ca in urma obtinerii unor proiecte finantate din fondurile Uniunii Europene in domeniul educatiei si a fortei de munca, decontau banii prin societati fictive, apoi sumele erau folosite in relatii comerciale legale, potrivit purtatorului de cuvat al Politiei Capitalei, Alexandru Nicolae, citat de realitatea.net.

Investigatia politistilor se realizeaza sub coordonarea Parchetului Judecatoriei sectorului 6 Bucuresti. Cele sase persoane sunt acuzate de delapidare, fals si spalare de bani.


×