x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descinderi în nouă judeţe şi Bucureşti: Sunt vizaţi traficanţii de tutun şi alcool

Descinderi în nouă judeţe şi Bucureşti: Sunt vizaţi traficanţii de tutun şi alcool

31 Aug 2011   •   06:02
Descinderi în nouă judeţe şi Bucureşti: Sunt vizaţi traficanţii de tutun şi alcool

Procurorii si politistii au descins la peste 50 de adrese din Bucuresti si alte noua judete. Anchetatorii au urmarit destructurarea unei retele de traficanti de bauturi alcoolice si tigari.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arges, primele evaluari ale anchetatorilor arata ca in urma perchezitiilor au fost descoperite 400 de kilograme de tutun vrac, sapte masini artizanale de impachetat tigari, 230.000 de tigarete si 12.500 de litri de alcool, anunta Mediafax.


Una dintre instalatiile de impachetat tigari a fost gasita in cartierul Gavana din Pitesti, iar o fabrica clandestina de producere a alcoolului a fost descoperita in localitatea ilfoveana Tunari.

Surse juridice au precizat ca este posibil ca intreaga cantitate de alcool comercializata ilegal sa depaseasca 70.000 de litri, urmand sa se stabileasca valoarea totala a prejudiciului.

In prezent, 45 de persoane sunt audiate la Politia Judeteana Arges.

Conform anchetatorilor, este vorba despre o grupare de contrabandisti de alcool si tigari care actionau in Capitala si in judetele Arges, Ilfov, Dambovita, Prahova, Giurgiu, Olt, Brasov, Bistrita-Nasaud si Maramures.

×