x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descoperire macabră în Timiş: Capul unui bărbat, dus de un câine la o stână!

Descoperire macabră în Timiş: Capul unui bărbat, dus de un câine la o stână!

29 Iul 2011   •   09:24

Caz socant in Timis. Capul unui barbat a fost descoperit de un caine in apropierea unei stane din judetul Timis. Stapanul cainelui a anuntat politia, iar criminalistii au stabilit ca decesul ar fi avut loc cu cel mult o luna in urma. Anchetatorii nu exclud varianta unei crime, in care cadavrul sa fi fost transat.

Alarma s-a dat, in urma cu mai bine de o saptamana, cand la o stana din localitatea Ghilad unul dintre ciobani a facut o descoperire socanta. Unul dintre caini a adus in gura capul unui barbat. Fata era desfigurata de muscaturi, doar creierul ramanand intact in cutia craniana, anunta PRESSALERT.ro.

Speriat, omul a anuntat Politia, la fata locului sosind criminalisti care au ridicat craniul. Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru PRESSALERT.ro ca in urma primelor verificari medicul legist a stabilit ca moartea victimei a survenit cu maxim o luna inainte de descoperirea capului.

Desi s-au facut verificari nu au fost gasite alte bucati de cadavru in zona, la aceasta ora anchetatorii incercand sa stabileasca identitatea victimei. Avand in vedere aceasta constatare a legistilor este exclusa posibilitatea ca sa fie vorba de vreo legatura cu cadavrul transat de la Lugoj, unde s-a stabilit identitatea victimei, dar autorii sunt inca necunoscuti. Va reamintim ca 19 iunie in zona barajului de la Hitias a fost descoperit o alta bucata de cadavru.

×