x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Detalii din gafa monumentală în cazul crimei de la Sibiu  Suspectul eliberat vrea să dea Poliţia în judecată

Detalii din gafa monumentală în cazul crimei de la Sibiu  Suspectul eliberat vrea să dea Poliţia în judecată

de Redacția Jurnalul    |    18 Noi 2023   •   09:40
Detalii din gafa monumentală în cazul crimei de la Sibiu  Suspectul eliberat vrea să dea Poliţia în judecată
Sursa foto: Antena 3 CNN

Laurenţiu Lăcătuşu, primul suspect reţinut şi eliberat de anchetatori din lipsa de probe în cazul crimei omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, este hotărât să-i dea în judecată pe cei care l-au acuzat şi i-au traumatizat familia pe nedrept.

Laurenţiu Lăcătuşu, omul care a căzut victima unei erori din ancheta de amploare în cazul crimei omului de afaceri sibian Adrian Krainer, şi-a angajat un avocat şi are de gând să-i acționeze în judecată pe cei care l-au acuzat pe nedrept.

După ce a fost audiat mai bine de 12 ore, Laurenţiu Lăcătuşu a fost eliberat de anchetatorii care au ajuns la concluzia că nu au suficiente probe.

Şi deşi şi-au cerut scuze pentru greșeala comisă, bărbatul a mărturisit pentru Antena 3 CNN că nu poate ierta faptul că a fost târât, lovit, încătușat şi pus la pământ de mai mulți poliţişti veniți în civil ca să-l rețină în calitate de prim suspect în cazul crimei lui Adrian Krainer.

Întrebate de reporterii Antena 3 CNN cum a fost posibilă o asemenea greșeală, surse din poliție au spus că ancheta este derulată de procurorii din Sibiu, iar poliţiştii craioveni au pus în aplicare doar un mandat de aducere, fără a avea şi alte date sau mandat de percheziții care să confirme identitatea bărbatului considerat suspect.

Mai mult, Laurenţiu Lăcătușu acuză poliţia Sibiu că, după tot acest coșmar, a trebuit să se întoarcă acasă rănit şi pe propria cheltuială. Tocmai de aceea el este hotărât să îşi ceară dreptate pentru umilința la care a fost supus.

De cealaltă parte, şi soţia lui spune că ultimele 24 de ore i-au traumatizat familia, mai ales pe copilul lor de şapte ani, care şi-a văzut tatăl încătușat de poliţişti.

"Era acasă pe 6-7 noiembrie. Numai acasă. El nu pleacă la baruri, nu stătea cu băieții la baruri.(...) Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină, eu mă duc cu găini prin sat când vrea să taie o pasăre, că-i e milă şi nu poate, dar să omoare un om. Suntem o familie săracă, am şi soacra paralizată la pat. Soţul meu muncește cu ziua, ce poate" a mai povestit femeia pentru Observator.

Acum ancheta continuă cu Ilie Sitariu, considerat un martor cheie în acest caz şi care a fost, astăzi, arestat preventiv pentru 30 de zile.

El este suspectat că i-ar fi găzduit, pentru o scurtă perioadă, apoi i-a transportat și sprijinit pe cei trei atacatori care l-ar fi omorât pe omul de afaceri sibian, Adrian Kreiner în propria locuinţă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: crima sibiu laurentiu lacatusu