x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dezvăluiri despre AVEREA dictatorului Nicolae Ceauşescu: Se cam aştepta pedeapsa cu moartea

Dezvăluiri despre AVEREA dictatorului Nicolae Ceauşescu: Se cam aştepta pedeapsa cu moartea

12 Ian 2015   •   16:35
Dezvăluiri despre AVEREA dictatorului Nicolae Ceauşescu: Se cam aştepta pedeapsa cu moartea

Dumitru Avram, fost consilier de presă al lui Nicolae Ceauşescu, a vorbit, la România TV, despre averea familiei Ceauşescu şi despre ultima perioadă din viaţa dictatorului. Avram spune că Ceauşescu nu avea mai mult de un milion de lei pe carnetele de CEC şi, în afară de îmbrăcaminte şi maşinile pe care le primise cadou, nu avea altă avere.

Citeşte şi Elena Ceauşescu ar fi împlinit 99 de ani. Ce ode îi aduce Vadim Tudor FOTO


Astfel, în timp ce presa vorbeşte despre conturi de milioane de dolari ascunse în conturi din Elveţia, fostul consilier de presă al lui Nicolae Ceauşescu spune că dictatorul nu avea averi ascunse. Mai mult, Dumitru Avram consideră că se aştepta pedeapsa cu moartea.

"Vreau să vă spun: Ceauşescu, pe carnetele de CEC, nu avea mai mult de un milion de lei. (...) Se cam aştepta pedeapsa cu moartea. Ei nu au avut averi, în afară de îmbrăcăminte şi maşinile pe care le primiseră cadou... Nu au avut altă avere. Li s-au luat din casă şi pasta de bărbierit, şi maşinile de ras, ciorapi şi lenjeria intimă. A fost o chestiune greu de imaginat, nu se poate ca în vremurile astea să ajungem în halul ăsta de degradare umană. Ce au făcut oamenii ăia să fie umiliţi în halul ăsta?", a declarat Avram.

Citeşte şi Ultimul REVELION al lui Nicolae Ceauşescu pe care românii nu l-au mai văzut. Fusese aprobat de ELENA CEAUŞESCU

În acelaşi timp, fostul deputat PRM consideră că familia Ceauşescu are "tot dreptul să primească despăgubiri morale pentru traumele la care au fost supuşi", alături de bunurile care i-au aparţinut.

Citeşte continuarea despre viaţa soţilor Ceauşescu pe RomâniaTV.net.

×