x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DigiSport va transmite meciurile din Liga 1 din retur

DigiSport va transmite meciurile din Liga 1 din retur

16 Ian 2015   •   21:55
DigiSport va transmite meciurile din Liga 1 din retur

Negocierile purtate intre ISB Media Holding, detinatoarea drepturilor TV a meciurilor din Liga 1, si RCS-RDS, au ajuns la un rezultat concret, astfel, din retur, confruntarile echipelor din campionatul romanesc de fotbal, vor depasi probabil anonimatul in care intrasera, urmand a fi transmise si pe canalele Digisport.

ISB Media Holding a confirmat intr-un comunicat realizarea tranzactiei. "Conform promisiunii făcute, ISB Media Holding continuă să susţină fotbalul profesionist din România prin onorarea contractului semnat cu LPF la 4 martie 2014. Alături de principalii distribuitori ai posturilor Look TV şi LookPlus, deja consacraţii UPC, TeleKom şi Orange, care şi-au asumat parteneriatul cu ISB şi implicit cu Liga 1 de la începutul sezonului competiţional în curs de desfăşurare, anunţăm opinia publică despre încheierea contractului şi cu reţeaua RCS&RDS", se arata in comunicat.

Conform unor surse citate de media, pentru dreptul de transmisie TV a meciurilor din retur, Digisport ar fi platit 12 milioane de euro si se va ocupa si de producerea acestor evenimente, fara suportul firmei contactate de ISB Media Holding.

Se pare ca Look TV va continua la randul sau transmiterea meciurilor, iar DolceSport va difuza meciurile transmise pe canalul Look Plus.

×