x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dilema Elenei Udrea: cine e mai curajos, Basescu sau televizorul?

Dilema Elenei Udrea: cine e mai curajos, Basescu sau televizorul?

16 Feb 2015   •   22:03
Dilema Elenei Udrea: cine e mai curajos, Basescu sau televizorul?

Mai spre sfarsitul celor 16 pagini scrise marunt si destul de ilizibil de Elena Udrea, in cunoscutul sau denunt, cel depus la DNA in 30 ianuarie 2015, sare in ochi o proba cat se poate de clara a faptului ca desi era numita "fosta blonda de la Cotroceni", Udrea nu era deloc fosta si pare sa nu fi parasit "corabia" Cotrocenilor si nici pe "capitanul" acesteia, nici in ultimele momente ale mandatului de presedinte al lui Traian Basescu.

"In ultima saptamana la Cotroceni, pe RTV era o emisiune in care se analizau dosarele penale la care va trebui sa raspunda Traian Basescu. O emisiune de linsaj, desigur, dar si de decredibilizare a Presedintelui. L-a sunat pe Coldea si i-a zis ca isi da seama ce se intampla si ca daca nu se potolesc va iesi public sa ii acuze ca Ghita este omul lor care le face jocurile. RTV-ul s-a potolit imediat. (...)
Probabil unii dintre cei pomeniti nu vor avea curaj sa confirme ceea ce am spus eu, nu vor avea curaj sa recunoasca. Dar exista mijloace de proba pentru multe dintre cele spuse mai sus. (...)", rememoreaza Udrea in denuntul catre DNA.

Din cele povestite de Elena Udrea, lucruri certificate chiar de propria semnatura, se ajunge fara prea mari eforturi de deductie la concluzia ca emisiunea respectiva, catalogata drept linsaj politic, si incheiata de o presupusa interventie in forta a lui Traian Basescu, a fost urmarita impreuna cu acesta.
Ce ramane un mister este faptul ca cei pomeniti sunt doar doi: televizorul si Basescu, cine va avea curajul sa recunoasca faptul ca erau impreuna in timpul emisiunii, ramane de vazut!




×