x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din 20 decembrie - Telescaun nou si modern la Predeal

Din 20 decembrie - Telescaun nou si modern la Predeal

26 Noi 2004   •   00:00

Turistii care merg in statiunea Predeal vor avea la dispozitie incepand din data de 20 decembrie o noua si moderna instalatie de transport pe cablu. Investitia se ridica la peste trei milioane de euro.

Cu o capacitate de transport de circa 2.400 de persoane si o viteza record de urcare de cinci metri pe secunda, schiorii veniti pe partia din Predeal vor avea surpriza sa descopere ca in numai cinci minute si jumatate (fata de 15-20 de minute cat faceau cu instalatia veche) vor putea ajunge pe varful partiei. Societatea Teleferic a gandit si a pus in practica noua investitie din dorinta de imbunatatire permanenta a conditiilor oferite iubitorilor de munte si schi.

TUNURI DE ZAPADA. Construita langa amplasamentul celei vechi, care nu mai oferea conditii de siguranta, noua instalatie urmeaza sa fie inaugurata la data de 20 decembrie, atunci cand se asteapta si cel mai mare aflux de turisti. Pe langa acest telescaun la nivel occidental, iubitorii de schi vor gasi o partie iluminata si cinci masini de batatorit zapada. In plus, statiunea va beneficia si de aportul instalatiilor de zapada artificiala daca precipitatiile se vor lasa asteptate.

TELESCHI DE ASTAZI. Cei care vor fi in acest week-end la Predeal vor putea folosi si instalatia de teleschi. Aceasta se afla intr-o excelenta stare de functionare dupa o perioada de revizie obligatorie. Functionarea instalatiei de teleschi va fi de astazi permanenta, deservind toti doritorii de distractie si schi. (Catalin Budescu)

×
Subiecte în articol: observator