x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din inima Plaza Romania

Din inima Plaza Romania

21 Apr 2005   •   00:00

Sunt uriase, cu modele fantastice, in toate culorile curcubeului. Sunt Ouale de Pasti de la Plaza Romania si sunt starurile campaniei ce va incepe la data de 23 aprilie.

Momentul de deschidere a campaniei va fi marcat de concertul sustinut de Stefan Banica Jr in parcarea Plaza Romania la 24 aprilie. "Pictorii" oualor de Pasti vor fi vedetele, iar sesiunea de pictura va avea loc la 25 aprilie dupa care ouale vor fi expuse pentru o perioada de zece zile, timp in care vizitatorii Plaza Romania le vor putea admira si vor primi cadouri sub forma de oua de ciocolata, iar copiii se vor bucura de multimea de iepurasi vii adusi in incinta complexului.

Sfarsitul campaniei va avea loc in cadrul cocktail-ului de pe data de 5 mai, cand cele mai frumoase oua vor fi premiate, iar banii vor fi directionati spre "Centrul pentru copii cu nevoi speciale numarul 2" din Sectorul 6 prin Fundatia Anchor Grup.

Cei care doresc sa doneze o pot face direct in contul RO78FNNB000102100271RO02 FINANSBANK SMB. Si nu uitati: "Un mic ajutor rezolva probleme mari". (Luminita Gurita)

×
Subiecte în articol: observator