x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Diplomă de excelenţă pentru curaj şi eroism

Diplomă de excelenţă pentru curaj şi eroism

25 Ian 2011   •   16:12

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al judeţului Suceava a acordat, marţi, o diplomă de excelenţă pentru curaj şi eroism studentei Sorina Ferari, care a murit în incendiul izbucnit într-un local dintr-un campus studenţesc din Iaşi, în timp ce încerca să salveze o altă tânără.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de ISU Suceava, reprezentanţii instituţiei au mers la familia tinerei, din Gura Humorului, pentru a-i acorda diploma.

“În semn de recunoştinţă pentru gestul său, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Suceava s-au deplasat la Biserica «Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil» din Gura Humorului, unde este depus trupul neînsufleţit al studentei, pentru a oferi familiei diploma de excelenţă”, se arată în comunicat.

De asemenea, din partea ISU Suceava a fost depusă o coroană de flori şi s-a păstrat un moment de reculegere în memoria eroinei.

La solicitarea familiei, şase pompieri militari de la Garda de intervenţie Gura Humorului vor transporta, miercuri, sicriul Sorinei Ferari pe ultimul drum.

×