x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorii Petromin Constanţa au primit interdicţie să părăsească localitatea.

Directorii Petromin Constanţa au primit interdicţie să părăsească localitatea.

02 Iun 2011   •   05:34
Directorii Petromin Constanţa au primit interdicţie să părăsească localitatea.

Florin Chiforeanu si Horia Bud, directori ai companiei Petromin, au primit, aseara, interdictie de a parasi localitatea Constanta, timp de 30 de zile. Decizia procurorilor a venit dupa ce Chiforeanu si Bud au fost audiati timp de cateva ore la sediul Parchetului Constanta.

Conform unor surse judiciare, citate de realitatea.net, cei doi directori ai companiei Petromin sunt cercetati de procurori pentru bancruta frauduloasa si refuzul de a pune la dispozitie documentele firmei.

Birourile Companiei Nationale Maritime Petromin SA din Portul Constanta si masinile de serviciu ale directorilor au fost sigilate de procurori ieri, in urma unor descinderi care au avut loc la sediul companiei.

Surse din cadrul societatii sustin ca actiunea ar fi fost pusa in miscare ca urmare a unor constatari facute de administratorul special numit de AVAS, Irina Grigorescu. Conform unor surse judiciare, reprezentantul AVAS a depus o plangere pentru abuz in serviciu impotriva directorului companiei, Florin Chiforeanu, pentru ca acesta ar refuza sa predea documentele companiei.

Petromin Constanta, companie specializata in transportul maritim si de coasta, este controlata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cu o detinere de 70%, in timp ce SIF Transilvania are o participatie de 23,83%.

×
Subiecte în articol: AVAS constanta procurori petromin chiforeanu