x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, trimis în judecată pentru luare de mită

Directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, trimis în judecată pentru luare de mită

19 Dec 2011   •   12:43
Directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, trimis în judecată pentru luare de mită

Senol Zevri, directorul executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, a fost trimis in judecata. El este acuzat ca ar fi pretins 10.000 de euro pentru a da unei societati o aprobare de acord de mediu, anunta, intr-un comunicat, Directia Nationala Anticoruptie.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Senol Zevri, director executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, pentru luare de mita si Sorin Coches, persoana fara calitate speciala, pentru complicitate la luare de mita.

Potrivit DNA, la inceputul lunii aprilie 2011, inculpatul Senol Zevri, in calitate de director executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, i-ar fi pretins unui denuntator, prin intermediar, remiterea cu titlu de mita a sumei de 10.000 de euro, in vederea eliberarii, de catre autoritatea publica condusa de inculpat, a unui acord de mediu solicitat de societatea administrata de denuntator. In urma negocierilor, in zilele de 12 aprilie 2011 si 26 aprilie 2011, inculpatul Zevri Senol a primit, in doua transe, 20.000 lei (echivalentul 5.000 euro), prin intermediul coinculpatului Coches Sorin.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Constanta.

×