x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul liceului din Cogeleac, reţinut pentru luare de mită

Directorul liceului din Cogeleac, reţinut pentru luare de mită

02 Noi 2010   •   00:00
Directorul liceului din Cogeleac, reţinut pentru luare de mită

Sorin Bică, directorul Grupului Şcolar Cogelac a fost reţinut ieri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, sub acuzaţia de luare de mită. Oamenii legii spun că, pe data de 27 octombrie, Sorin Bică i-a cerut unui elev suma de 500 de lei ca să-l ajute să promoveze în clasa a XI-a.



După „negociere”, spun anchetatorii, tânărul l-a denunţat pe Sorin Bică la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), oamenii legii începând cercetările faţă de directorul Grupului Şcolar Cogealac. Sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, ofiţerii DGA au organizat, ieri dimineaţă, în jurul orelor 09.00, un flagrant.

Sorin Bică a primit de la denunţător cei 500 de lei marcaţi cu substanţă fluorescentă în biroul său. La câteva minute după ce tranzacţia a avut loc, directorul, care se pregătea să plece, a fost încătuşat în curtea unităţii de învăţământ, scrie telegrafonline.ro. Luat la întrebări de procurori, acesta a susţinut că un prieten i-a dat banii. Directorul Grupului Şcolar Cogealac a fost escortat apoi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru audieri.

×
Subiecte în articol: observator