x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Discuții pentru introducerea unor curse aeriene noi, care leagă Ardealul de Litoral

Discuții pentru introducerea unor curse aeriene noi, care leagă Ardealul de Litoral

06 Iun 2020   •   18:30
Discuții pentru introducerea unor curse aeriene noi, care leagă Ardealul de Litoral

Reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și Compania Națională Tarom promovează un plan strategic pentru a reconecta destinații turistice majore, pentru a facilita accesul turiștilor români către Litoral, Delta Dunării, Bucovina, Maramureș, Transilvania sau Banat.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții Aeroportului Internațional Mihai Kogălniceanu, s-au purtat discuții pentru a reintroduce zboruri începând cu data de 16 iulie 2020 pe rutele Constanța – Timișoara, Constanța – Cluj și Constanța – Oradea, cu câte două frecvențe pe săptămână, în zilele de joi și duminică.

„Având în vedere situația actuală globală generată de pandemia de coronavirus, care ne oferă oportunitatea de a stimula turismul din țara noastră, ne dorim să dezvoltăm acest parteneriat cu Tarom, să oferim pasagerilor noștri o opțiune de a călători rapid către diverse zone ale țării. De asemenea, și operatorii de turism vor contribui la definitivarea vacanțelor sau a deplasărilor în scop profesional”, spune Bogdan Ionuț Artagea, director general al Aeroportului.

(sursa: Mediafax)

×