x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dispare declarația clienților casnici cu mai multe locuri de consum pentru prețul plafonat al energiei

Dispare declarația clienților casnici cu mai multe locuri de consum pentru prețul plafonat al energiei

de Redacția Jurnalul    |    28 Dec 2022   •   06:45
Dispare declarația clienților casnici cu mai multe locuri de consum pentru prețul plafonat al energiei
Sursa foto: Hepta

Guvernul analizează miercuri un proiect de ordonanță de urgență privind eliminarea obligației clienților casnici cu mai multe locuri de consum de a depune o declarație privind locul de consum la care beneficiază de prețul plafonat la energie.

„Se propune abrogarea art. 1 alin (10) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 27/2022, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 206/2022, cu modificările și completările ulterioare, eliminându-se obligația clienților casnici care au locuri de consum la domiciliu și la reședință de a depune declarații privind locul de consum la care beneficiază de preț plafonat”, se arată în nota de fundamentare a proiectului de OUG.

Măsura va avea un impact social la nivelul consumatorilor casnici finali, inclusiv al consumatorilor care nu dețin în proprietate o locuință și care au statut de consumatori vulnerabili, potrivit notei de fundamentare.

 

(sursa: Mediafax)

×