x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Disparitia lui Omar - Marinarii sirieni, interogati

Disparitia lui Omar - Marinarii sirieni, interogati

24 Iul 2006   •   00:00
Disparitia lui Omar - Marinarii sirieni, interogati

Nava siriana Al Mahmoud 4, presupusul mijloc de transport cu care Omar Hayssam ar fi "sters-o" din tara, urma sa acosteze ieri-seara din nou in Romania. Vasul a fost asteptat la portul Midia inca de sambata, dar vremea nefavorabila ar fi provocat intarzierea sa pana ieri, in jurul orei 23:00. Se pare ca urmatorul plan de cautare a lui Hayssam este interogarea atenta a fiecarui membru din echipajul navei siriene. Politistii va trebui sa afle astfel daca intr-adevar Omar a parasit Romania ascuns printre berbecutii transportati in Siria de vasul Al Mahmoud 4.

Reamintim ca sirianul este cautat de cinci zile si este inca de negasit. Curtea de Apel Bucuresti a emis miercuri pe numele lui un mandat de arestare preventiva, dar politistii nu au putut sa-l puna in executare, deoarece Omar disparuse. Cu toate ca avea interdictia de a parasi tara, se pare ca sirianul a reusit sa paraseaca nestingherit Romania. Fuga sa a provocat demisia a trei sefi de servicii de informatii si a procurorului general, Ilie Botos.

ANTENA 3, PESTE REALITATEA TV
Vineri seara, pe intervalul 21:00-22:00, stirile Antenei 3 au surclasat Jurnalul Realitatii TV. Subiectul zilei - "Cum a fugit Omar Hayssam din Romania" - a facut o audienta de 1,3 si share de 4,4 (fata de 1,2 audienta si 4,0 share Realitatea TV). In exclusivitate, in studioul Antenei 3 a fost prezent medicul Constantin Tanasescu, cel care a eliberat adeverinta medicala care a dus la eliberarea lui Omar. A doua zi, sambata, Antena 3 a relatat in exclusivitate o alta stire, legata de plecarea lui Zaher Iskandarani in vacanta, in Elvetia.

×
Subiecte în articol: observator omar