x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Diversiune - Uite Dinel, nu e Dinel!

Diversiune - Uite Dinel, nu e Dinel!

06 Oct 2004   •   00:00

Recunoscut drept regele diversiunilor, fostul militian Dinel Staicu nu se dezminte nici dupa ce a fost dat in consemn la frontiera de Parchetul National Anticoruptie.

Luni dupa-amiaza, la cateva ore dupa ce a plecat de la PNA, patronul Universitatii Craiova a spus ca ar fi parasit Romania si s-ar afla in drum spre Verona. Surse din cadrul Punctului de Control de Trecere a Frontierei Giurgiu au precizat ieri ca Dinel Staicu ar fi parasit tara, luni dupa-amiaza, inainte ca ordinul de consemn sa apuce sa fie transmis in teritoriu. Antrenorul Universitatii Craiova, Pavel Badea, a declarat insa ieri ca Dinel Staicu s-ar afla in Craiova.

Asta in timp ce oficialii Inspectoratului General al Politiei de Frontiera nu pot nici sa confirme, dar nici sa infirme asa-zisa fuga a lui Staicu in Italia. "Noi nu tinem o evidenta nominala a romanilor care parasesc tara. Se tine doar o evidenta numerica, asa ca nu putem preciza daca domnul Staicu Dinel a parasit sau nu tara", a declarat ieri mr. Ionela Roman, purtator de cuvant al IGPF. (Cristian Vasilcoiu)

×
Subiecte în articol: observator dinel