x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Divizia de radio INTACT MEDIA GROUP este în topul preferințelor ascultătorilor

Divizia de radio INTACT MEDIA GROUP este în topul preferințelor ascultătorilor

20 Ian 2015   •   18:22
Divizia de radio INTACT MEDIA GROUP este în topul preferințelor ascultătorilor
Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din capitală, din prima zi

Radio ZU rămâne liderul pieței de radio din București. Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audiență Radio realizat în perioada 01 septembrie – 21 decembrie 2014 de către IMAS – Marketing și Sondaje SA și GfK România – Institut de Cercetare de Piață SRL confirmă că Radio ZU este cel mai ascultat post de radio în București.

ZU a câștigat inimile ascultătorilor din capitală încă din prima zi. Studiile de audiență efectuate din septembrie 2008 până astăzi dovedesc acest fapt. În acest moment, Radio ZU deține o cotă de piață de 10.5% și reprezintă prima alegere a 223.200 de ascultători.

La nivel urban, ZU se situează pe a treia poziție în topul preferințelor ascultătorilor. 1.081.800 de oameni sunt alături de ZU în fiecare zi, oferindu-i radioului o cotă de piață de 7,9%.

Buzdugan, Morar și întreaga echipă țin să mulțumească tuturor celor 1.616.600 de ascultătorii care aleg să stea zilnic pe frecvențele Radio ZU. Ei sunt cei care au transformat radioul lor preferat într-o adevărată forță și un lider constant al audiențelor.

Romantic FM – un radio preferat de bucureșteni

Romantic FM se menține în rândul celor mai ascultate radiouri bucureștene, potrivit rezultatelor aceluiași val de măsurători.

Cu 100.100 ascultători,  Romantic FM, singurul produs “Premium Exclusive” din FM, este  unul dintre radiourile preferate de către cei care apreciază playlist-ul unic, rafinat, divers, bine reprezentant de piese difuzate exclusiv pe frecvența 101.9 FM și pe www.romanticfm.ro.



×