x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții pe DN 1, podul peste râul Doftana a intrat în reparații. Cozi de mașini pe 500 de metri

Restricții pe DN 1, podul peste râul Doftana a intrat în reparații. Cozi de mașini pe 500 de metri

de Redacția Jurnalul    |    08 Mai 2023   •   15:30
Restricții pe DN 1, podul peste râul Doftana a intrat în reparații. Cozi de mașini pe 500 de metri
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Restricții de trafic pe DN1 în zona Bănești, județul Prahova, din cauza lucrărilor la podul peste râul Doftana. Se circulă alternativ pe un singur sens, iar cozile se întind pe 500 de metri în ambele direcții.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este restricționată pe DN 1, tronson kilometric 88+870 - 99+400 de metri, localitatea Bănești, județul Prahova, pentru executarea lucrărilor de reabilitare la podul peste râul Doftana.

Traficul se desfășoară alternativ pe sensul Brașov - Ploiești, respectiv banda 1 pentru urcare, iar banda 2 pentru coborâre.

Se estimează finalizarea lucrărilor în data de 30 iunie 2023.

La această oră s-au format coloane de vehicule pe ambele sensuri de mers, de aproximativ 500 de metri.

Polițiștii estimează că traficul va fi mai aglomerat pe întreaga durată a lucrărilor și sunt așteptate cozi de mașini. Din acest motiv, șoferii sunt sfătuiți să fie foarte atenți în zonă, să semnalizeze schimbarea benzii și să evite manevrele periculoase, adoptând o conduită preventivă în trafic.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: dn 1 restricţii