x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DN7, blocat din cauza unui accident rutier: O persoană a murit şi alte trei au fost rănite

DN7, blocat din cauza unui accident rutier: O persoană a murit şi alte trei au fost rănite

05 Mar 2011   •   09:36

UPDATE: Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN7 după producerea accidentului din zona localităţii Bâldana, Dâmboviţa, în care o persoană a murit, una a fost grav rănită, iar alte două rănite uşor. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, după producerea accidentului circulaţia a fost oprită, iar începând cu ora 9,45 traficul rutier a fost reluat în zona Bâldana.

DN7, care leagă Bucureşti de Piteşti este blocat la această oră după ce un camion s-a ciocnit de un autoturism, între localităţile Bâldana şi Slobozia Moară. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite.

Şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autocamion. În urma impactului, conducătorul autoturismului şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane care se aflau în aceeaşi maşină au ajuns la spitalul din localitatea Titu cu răni care nu le pun viaţa în pericol.

Traficul este blocat la această oră, pentru că în urma impactului, autocamionul a rămas blocat pe şosea, fiind nevoie de un utilaj greu pentru a-l scoate de pe drum.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie care încearcă să stabilească cauzele accidentului.

×