x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DNA a pus sub sechestru casele lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir

DNA a pus sub sechestru casele lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir

05 Apr 2012   •   17:17
DNA a pus sub sechestru casele lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir

Procurorii DNA au indisponibilizat locuinta sefului FRF si trei imobile apartinand lui Dumitru Dragomir, pentru a recupera din prejudiciul reclamat de Adrian Mititelu, ca urmare a dezafilierii Universitatii Craiova. Tot cei de la Directia Nationala Anticoruptie au ridicat in aceste zile mai multe documente, atat de la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, cat si de la Federatia Romana de Fotbal.

Anterior, in dimineata zilei de joi, procurorii au pus sechestru si pe sediul LPF, forul condus de Dumitru Dragomir. Surse din cadrul DNA au declarat urmeaza sa se puna sechestru pe bunurile tuturor membrilor din Comitetul Executiv al FRF care au votat dezafilierea Craiovei.

Intrebat de jurnalisti, in cadrul unei conferinte de presa, daca se asteapta ca sediul FRF sa fie pus sub sechestru precum cel al LPF, Mircea Sandu a raspuns: "Suntem intr-o tara in care orice se poate intampla. Dar va spun eu ca la federatie nu se poate pune sechestru. Dar exista posibilitatea cu avocatii cu care lucram sa dam si noi in judecata DNA-ul pentru ca suntem institutie de drept public si ni se obstructioneaza activitatea. Probabil, stau si eu si ma gandesc, nu sunt jurist".

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sunt cercetati penal pentru abuz in serviciu, dupa ce au dezafiliat Universitatea Craiova, fapt ce a dus la pierderea sechestrului pus pe bunurile clubului. Patronul clubului oltean, Adrian Mititelu cere in acest caz de dezafiliere despagubiri de 50 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: dumitru dragomir sechestru dna mircea sandu