x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi bărbaţi au ajuns la spital după o bătaie care a avut loc în zona Mihai Bravu din Capitală

Doi bărbaţi au ajuns la spital după o bătaie care a avut loc în zona Mihai Bravu din Capitală

de Mara Raducanu    |    28 Sep 2011   •   14:38

Doi barbati au ajuns la spital cu leziuni la nivelul capului si picioarelor, in urma unei batai intre doua grupuri de romi care a avut loc miercuri, in zona Mihai Bravu, potrivit Politiei Capitalei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, unul dintre ei are o plaga taiata la nivelul gleznei drepte, iar celalalt a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.
Conflictul a fost anuntat in jurul orei 13.45, prin sistemul de urgenta 112, iar la fata locului au mers echipe de ordine publica si jandarmi.
'Din datele preliminare rezulta ca, in mod spontan, mai multi barbati, unii care locuiesc in zona si altii care se aflau in trecere, au inceput sa se certe, moment in care unul dintre ei a spart parbrizul unei masini parcate. Cearta a degenerat in conflict fizic, doi dintre barbati suferind leziuni la nivelul piciorului si capului, fapt pentru care au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale', se arata in comunicatul Politiei Capitalei.
In timpul conflictului a fost folosit si un pistol cu proiectile de cauciuc.

×