x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi bărbați care au spart un seif în Capitală au fost prinși

Doi bărbați care au spart un seif în Capitală au fost prinși

08 Aug 2020   •   13:30
Doi bărbați care au spart un seif în Capitală au fost prinși

Doi bărbați de 40, respectiv 42 de ani, bănuiți că au intrat în timpul nopții, cu mască pe față, într-o firmă din sectorul 6 al Capitalei, unde au spart un seif și au furat 40.000 de lei, au fost arestați preventiv.

 

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, joi, doi bărbaţi, în vârstă de 40, respectiv de 42 de ani, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat din incinta unei firme, pe raza sectorului 6.

Polițiștii au transmis, sâmbătă, că ancheta a fost declanşată de o plângere în care reprezentatul unei societăţi comerciale reclama faptul că în noaptea de 27 spre 28 iunie, prin escaladarea gardului şi ulterior, prin forţarea unei ferestre, persoane necunoscute au pătruns în incinta societății comerciale, au tăiat seiful şi au sustras banii aflaţi în interior, prejudiciul fiind de aproximativ 40.000 de lei.

„Cercetările au fost preluate de către Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, a fost efectuată cercetarea la faţa locului, iar în urma investigaţiilor a rezultat că în sediul firmei ar fi pătruns doi bărbaţi, cu feţele acoperite, care, cu ajutorul unor instrumente de tăiat au secţionat seiful şi ar fi sustras banii aflaţi îninterior”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

În șase august, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au făcut percheziţii în Bucureşti Buzău și au pus în mișcare două mandate de aducere emise pe numele a doi doi bărbaţi, în vârstă de 40, respectiv de 42 de ani.

Pe parcursul percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, iar cei doi bărbaţi au fost duşi la audieri, ulterior fiind reţinuţi.

Au fost prezentaţi în faţa magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Mediafax

×
Subiecte în articol: arestare spargere capitala