x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi bărbați, prinși în flagrant când furau șine de tramvai

Doi bărbați, prinși în flagrant când furau șine de tramvai

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2024   •   10:47
Doi bărbați, prinși în flagrant când furau șine de tramvai

Doi bărbați de 34, respectiv 35 de ani, au fost prinși în flagrant în timp ce furau mai multe bucăți de șină de tramvai și obiecte din fier.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 6 Poliție au prins în flagrant și, ulterior, au reținut doi bărbați, în vârstă de 34, respectiv 35 de ani, față de care se fac cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 de lei.

Practic, sâmbătă, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 6 Poliție au prins în flagrant, în Sectorul 2, doi bărbați, în timp ce furau mai multe bucăți de șină de tramvai și obiecte din fier, de pe linia unui tramvai.

După ce au fost legitimați, cei doi bărbați au fost duși la audieri. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că cei doi bărbați ar mai fi săvârșit alte două infracțiuni. Astfel, în 5 martie 2024, în jurul orei 13.30, prin forțarea sistemului de asigurare al ușii de acces, ar fi sustras dintr-o anexă situată în spatele unui bloc, din Sectorul 2, un căruț ce conținea mai multe materiale din fier, bunuri pe care le-ar fi valorificat la un centru de colectare. De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 20.30, bănuiții ar fi pătruns în curtea unei instituții, din același sector, după care, prin demontarea gardului, ar fi pătruns în organizarea de șantier, purtând mască la nivelul feței, și ar fi sustras un pichamăr, cauzând un prejudiciu în valoare de 9.000 de lei.

Ultima faptă ar fi cea de sâmbătă, când, în jurul orei 16.30, au sustras 7 bucăți de șină de tramvai și mai multe obiecte din fier, de pe linia unui tramvai, moment în care au fost depistați de către polițiști. Bunurile au fost recuperate și predate societății de transport în comun.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, față de aceștia fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 6 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de furt calificat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt sina tramvai