x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi călugări de la Schitul Scundu din Vâlcea au fost găsiţi morţi în chilie

Doi călugări de la Schitul Scundu din Vâlcea au fost găsiţi morţi în chilie

29 Feb 2012   •   10:32
Doi călugări de la Schitul Scundu din Vâlcea au fost găsiţi morţi în chilie

Doi calugari de la Schitul Scundu din judetul Valcea au fost gasiti morti, miercuri, de catre un preot, care a sunat la 112 pentru a anunta incidentul, in chilie fiind descoperit un generator de energie electrica care functiona pe benzina.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, Alina Teodorescu, calugarii morti au fost gasiti in aceeasi chilie, unde se afla un generator de energie electrica care functiona pe benzina.

"Am fost anuntati ca doi calugari de la Schitul Scundu din localitatea Scundu, din apropiere de municipiul Dragasani, au fost gasiti decedati de catre un preot care a anuntat imediat Politia. Calugarii au 35, respectiv 45 de ani. Pe corpurile lor, la o prima examinare, nu exista urme de violenta, ei fiind gasiti in aceeasi chilie, zona in care era si un generator de energie electrica, functionabil pe benzina", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, subinspector Alina Teodorescu.

Politistii au inceput cercetarile la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care au decedat calugarii, iar la Schitul Scundu este asteptat sa soseasca si un medic legist. Trupurile neinsufletite ale celor doi vor fi transportate la morga din Ramnicu Valcea pentru necropsie. (Mediafax)

×