x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi copii de 14 ani şi 15 ani, elevi la o şcoală din Craiova, au devenit părinţi în noaptea de Revelion

Doi copii de 14 ani şi 15 ani, elevi la o şcoală din Craiova, au devenit părinţi în noaptea de Revelion

03 Ian 2012   •   11:04
Doi copii de 14 ani şi 15 ani, elevi la o şcoală din Craiova, au devenit părinţi în noaptea de Revelion

O fata de 14 ani, eleva in clasa a VII-a la o scoala din Craiova, a nascut un baietel de 2,4 kilograme, la maternitatea Spitalului Municipal Filantropia. Tatal copilului este elev in clasa a VIII-a, coleg de scoala cu fata.

Potrivit managerului Spitalului Municipal Filantropia Craiova, dr. George Bogdan Ungureanu, fata de 14 ani a nascut in 1 ianuarie, prin cezariana, un baietel cu o greutate de 2,400 de kilograme.


Managerul Spitalului Municipal Filantropia din Craiova, dr. George Bogdan Ungureanu, a declarat ca fata de 14 ani a ajuns la spital pe 1 ianuarie, la ora 1:30, in travaliu, iar cateva ore mai tarziu a nascut prin cezariana un baietel de 2.400 grame. "In acest moment pacienta se afla internata in maternitatea spitalului, iar starea ei este buna", a declarat dr. George Bogdan Ungureanu.

Surse medicale, citate de Mediafax, afirma ca fata nu ar vrea sa pastreze copilul.

"Conducerea Scolii nr. 37 Craiova, unde sunt elevi cei doi copii, m-a informat ca acestia au venit la scoala pana acum. Fata este in clasa a VII-a, iar baiatul in clasa a VIII-a. Conducerea scolii va decide in Consiliul de administratie ce se va intampla pe viitor cu cei doi copii", a declarat inspectorul general al ISJ Dolj, Mihaela Motateanu.

La sesizarea cadrelor medicale, politisti din cadrul din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili daca fata a fost sau nu obligata sa intretina relatii sexuale cu tatal copilului. Si intr-un caz si in celalalt, potrivit Codului penal, tatal copilului va fi tras la raspundere.

×