x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi fraţi măcelari s-au hăcuit cu topoarele. Unul a murit, iar celălalt este în stare gravă

Doi fraţi măcelari s-au hăcuit cu topoarele. Unul a murit, iar celălalt este în stare gravă

14 Sep 2011   •   06:30
Doi fraţi măcelari s-au hăcuit cu topoarele. Unul a murit, iar celălalt este în stare gravă

Scene de groaza in Medgidia. Doi frati, macelari de profesie, s-au hacuit intre ei cu topoarele. Unul dintre frati a murit, iar celalalt se zbate intre viata si moarte. Se pare ca totul ar fi pornit de la niste neintelegeri mai vechi, insa alcoolul a avut ultimul cuvant de spus.

Evenimentul s-a derulat in fata mamei celor doi si a concubinelor acestora. Cearta a pornit dupa ce barbatii s-au imbatat bine. Pentru ca in casa nu se puteau desfasura, s-au mutat pe strada, unde s-a intamplat si tragedia. In urma unor lovituri de cutit si de topor, unul dintre ei a murit, iar celalalt a ajuns in stare grava la spital.

'Au ajuns intr-o stare avansata de ebrietate. S-au luat la ciondaneala inauntru, au iesit in strada aici, s-au lovit cu un cutit, satar, unul a decedat aici in fata casei, iar celalalt a mai mers si a cazut jos pe o strada si a fost dus sub escorta la Spitalul din Medgidia', a declarat comisarul sef Vasile Daogaru, comandant Politia Medgi.

Vecinii nu sunt uimiti de intamplare, mai ales ca cei doi nu sunt la primul incident de acest gen.

'E o familie dezorganizata, mai avem un dosar la politie de cercetare pentru tentativa de omor, tot intre ei. Mereu am avut probleme cu ei, am luat masuri', a mai spus comandantul, potrivit RTv.

Daca va supravietui, fratele aflat acum in stare grava la spital va raspunde in fata legii pentru omor deosebit de grav.

×