x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi morţi în urma accidentelor de joi din Capitală, printre care şi bărbatul lovit de autobuzul 330

Doi morţi în urma accidentelor de joi din Capitală, printre care şi bărbatul lovit de autobuzul 330

12 Mar 2010   •   00:00

Două persoane au murit, în ultimele 24 de ore, în urma a 14 accidente rutiere produse de joi până vineri în Capitală, printre care şi bărbatul care a fost lovit de un autobuz al liniei 330 în zona Nicolae Grigorescu. Daniel Piștea, inspector principal al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, a declarat că victima, în vârstă de 65 de ani, a murit vineri dimineaţă la spital, în jurul orei 6.00. Totodată, o altă persoană a murit, una a fost rănită grav şi 13 au fost rănite uşor, în urma celor 14 accidente produse în Capitală, de joi până vineri dimineaţă. Piştea a precizat că au fost înregistrate şi 132 de tamponări fără victime.În plus, vineri dimineață nu funcționau două semafoare în Capitală, unul la intersecția Căii Rahova şi străzii Buzoinei (din cauza unei defecţiuni la cablurile de tensiune), iar al doilea situat la intersecţia Bulevardului Constructorilor şi Căii Giuleşti, a precizat sursa citată. Bărbatul de 65 de ani a fost lovit de un autobuz de pe linia 330 din Capitală, la intersecţia străzilor Nicolae Grigorescu şi Constantin Brâncuşi.
Accidentul a avut loc după ce autobuzul s-a ciocnit cu un autoturism şi a intrat pe spaţiul verde dintre benzile de circulaţie, trei călători din autobuz fiind răniţi uşor în urma accidentului.

×
Subiecte în articol: observator